Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pályázatok

Egyesületünk 2016 évben két pályázaton indult, hogy alapszabály szerinti céljait hatékonyan meg tudja valósítani.

 

BM OKF pályázat:

A már hagyományosnak mondható MB OKF pályázatban évről-évre lehetőségünk van technikai felszerelésekre, működési költségre, ifjúság nevelésre, járművünk karbantartására, oktatásokra pályázni. 2016 évben a kategóriánknak (EMÜ II.) megfelelő összegű pályázatot nyújtottunk be, melyet teljes egészében a járművünk elhelyezésére szolgáló garázs építésére kívántunk fordítani. Az engedélyezéssel kapcsolatban rengeteg segítséget kaptunk Füzesabony Város Önkormányzatától, azonban az elhúzódó procedúra miatt határidőre nem sikerült jogerős építési engedélyhez jutnunk, így ez a pályázatunk elutasításra került. A BM OKF rendszerében az önkormányzati finanszírozásban már elkészült garázsra utófinanszírozásos támogatási kérelmet nyújtunk be.

 

NEA pályázat

A NEA szakmai pályázatán azzal a céllal indultunk, hogy olyan rendezvényeket tudjunk megszervezni, ahol az ifjúsági tagok (régiek és újak) határon túli résztvevőkkel közösen tudjanak találkozni, megismerkedni az önkéntes munkával, a szervezéssel, a tűzoltó szakmai munkával. A sikeres pályázattal 1.188.000,- Ft támogatásban részesültünk. A pályázat keretén belül tárgyi eszköz beszerzéssel két pavilont és pad/asztal garnitúrát is vásároltunk, valamint egyéni védőeszközökkel és egyenpólókkal láttuk el a résztvevőket.

 

További támogatás

A BM OKF rendszerében egyesületünk rendkívüli működési költség támogatásban részesült 80.000,- Ft értékben, melyből a vonulásokhoz egyenpólókat