Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Heves Megyei Tűzoltóverseny 2008 Bükkszék

2008.05.27

Május 24-én szombaton megrendezésre került a Heves Megyei Tűzoltó Szövetség hagyományos és CTIF tűzoltó versenye.

A helyszín a festői szépségű Bükkszék, ahol a helyi önkéntes tűzoltó egyesület idén ünnepelte fennállásának 70-ik évfordulóját. www.bukkszek.hu

A versennyel emléket állítottunk a tavaly tragikus hirtelenséggel elhunyt Pozsik László tűzoltóparancsnoknak, akinek sírján ünnepélyes keretek között Csontos Ambrus elnök Úr koszorút helyezett el a szövetség nevében.

A verseny a szokásos jó hangulatban telt, az időjárás is kegyes volt hozzánk, ha annak mondhatjuk a délutánra 30 fok közelébe kúszó meleget és a tűző napot, amelyen enyhíteni igyekezett a helyszínen lévő tűzoltóautó vízágyúja, ami a szokásokhoz híven a verseny egyik záróakkordjaként vízzel borította a pályát, és vele együtt az ünneplő, fáradt de lelkes tűzoltókat. Néhányan kevésbé önszántukból, de szintén megmártóztak.... :-)

A verseny eredményeit sajnos még nem tudjuk közzé tenni, mert a lista nem áll rendelkezésre, azt azonban elmondhatjuk, hogy a hagyományosan eredményes és lelkes táborral bíró Tiszanánai Tűzoltóság ismét a legjobbak egyike volt, több versenyszámban ért el értékes helyezéseket. Megkapták a vándorkupát is, amihez ezúton gratulálunk!

Füzesabonyból ezévben nagy örömünkre már két csapat is indult a megmérettetésen. A Szent Flórián mellett a Duropack Kft Létesítményi Tűzoltó csapata is részt vett, és remek teljesítményükkel letették a névjegyüket. Gratulálunk, csak így tovább!

A verseny hivatalos fotósa az Agria Speciális Mentők csapata, nekik ezúton köszönjük. www.agriamento.hu

 

 

A mappában található képek előnézete 2008 Tűzoltóverseny Bükkszék

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Képek

(Ragó Attila, 2008.06.12 20:51)

A verseny képei lekerülnek a honlapról, csak néhány kép marad fönn. A képeket később egy internetes tárhelyen megpróbáljuk elérhetővé tenni, addig is ha bárki szeretne ezekből, jelezzen és e-mailben vagy CD-n adunk.
Ragó Attila
Elnök

Videók

(Ragó Attila, 2008.05.27 09:25)

A versenyen készült videók nem férnek föl ide, jelezzetek és CD-n kiírjuk kérésre.